Brasiliansk Jiu Jitsu er for alle, voksne som børn, tykke og tynde. Vores undervisning tager udgangspunkt i den klassiske kampsportstræning hvor vi primært kæmper med gi på, og hvor alle kan være med uanset deres udgangspunkt.


Vores lokaler er lyse og indbydende, nemme at komme til, lige ved siden Silvan i Helsingør, på HC. Ørstedsvej 6.


Vi har et venteværelse med vindue ind til træningen så du kan følge med i dit barns udvikling på måtten hvis du vil. Dernæst har vi også et omklædningsrum så du ikke behøver at komme omklædt.


I klubben hersker der en god stemning med gensidig respekt for hvem vi er og hvor vi kommer fra. Mange medlemmer træner selv aktivt, og har tilmeldt deres børn træner på børneholdet. 

Du har gode muligheder for at tilrettelægge din træning så afslappet eller intenst som du ønsker den.


Vi tilbyder - og anbefaler - alle nye deltagere en gratis prøvetime, hvor du kan komme og prøve kræfter med Brasiliansk Jiu Jitsu. Træneren og de øvrige medlemmer sørger for at tage hensyn til dig, også efter du er startet, så din træning forløber i et tempo du kan følge med i.


Vi har alle slags medlemmer i klubben, så du vil også passe ind, hvis du får lyst til at komme med. Vi håber at vi ser dig hernede på måtten snarest!